Перейти до основного вмісту

Зміни до вступу затверджено!


МОН затвердило зміни до ВСТУПУ-2019

Умови прийому до закладів вищої освіти на 2019 рік пройшли остаточне затвердження та набули чинності – відповідний наказ МОН був зареєстрований в Мін'юсті та вже розміщений на сайті Міністерства сьогодні, 28 грудня 2018 року. Мінімальні прохідні бали 150 та 130 для окремих спеціальностей, творчі конкурси до подачі заяв, компактніші терміни вступної кампанії – ці та інші новації чекають на вступників наступного року.
Можливість складання творчих конкурсів у кількох вишах, а також створення рівних умов для їх учасників незалежно від оцінок ЗНО потребували змін термінів проведення творчих конкурсів. Вони відбуватимуться з 1 до 10 липня, тобто до початку прийому заяв. Передбачена також друга сесія творчих конкурсів – з 11 до 22 липня, однак лише для тих вступників, які бажають навчатися на контракті.
Незначні зміни торкнулися переліку конкурсних предметів за окремими спеціальностями. Це, зокрема, «Середня освіта (фізика)», «Професійна освіта (Охорона праці)», «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», «Дизайн», «Менеджмент соціокультурної діяльності», «Психологія», «Хімія», «Фізика та астрономія», «Прикладна фізика та наноматеріали», «Географія», «Технології легкої промисловості», «Агроінженерія», «Цивільна безпека» та всі спеціальності галузі знань «Охорона здоров’я». У більшості випадків посилено роль знань з математики та фізики в оцінюванні знань вступників. Переглянути основні зміни в переліку можна в інфографіці за посиланням: https://bit.ly/2BAjt32
Стосовно змін у термінах, то основна вступна кампанія буде проведена в компактніші строки, а можливість створення електронних кабінетів буде відкрита до кінця літа, щоб їх могли використовувати вступники на заочну форму.
Так, реєстрація електронних кабінетів та завантаження до них документів починається 1 липня, а прийом заяв та документів – 10 липня. Закінчується подання заяв о 18-й год. 22 липня – для тих, хто вступає лише за сертифікатами ЗНО, 18-й год. 16 липня – для осіб, які вступають на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів.

БІЛЬШЕ ТУТ

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

😊Смайлик😊

Мабуть, ніхто не хоче чекати до 26 липня в очікуванні заповітного статусу «Рекомендовано (бюджет)». Для цього можна скористатися системою: https://abit-poisk.org.ua і подивитися навпроти якої заяви стоїть смайлик!  Трохи пояснення про смайлик: 1) Смайлик на Абіт-пошуку відображає на якій заяві абітурієнт має найбільшу вірогідність потрапити на бюджет. 2) Відсутність смайлика говорить про те, що абітурієнт не потрапляє в кількість бюджетних місць ні на одній заяві. 3) На кожного абітурієнта - 1 смайлик. 4) При наведенні курсора на смайлик, ви побачите дату та час, коли було розраховано вірогідність втрапляння на бюджет.  5) Точність визначення, за різними даними, коливається в межах від 90 до 99%.  Нехай у всіх засяє смайлик на омріяйнії заяві і через це сяє посмішка щастя!😊

Здаємо підручники!

Увага!  Варто підготувати підручники до повернення у бібліотеку. Зверніть увагу на такі речі: -кожен підручник має бути підписаним -зніміть обкладинки -зітріть (замалюйте, замаскуйте) всі написи на бічних гранях книжок -підклейте рвані місця -залийте клеєм серцевини -книжок має бути 17 (сімнадцять) Всі навчальні посібники необхідно принести у понеділок (06.05.2019). 

🔔До нового навчального року готові!🔔

Сьогодні учні вже "колишнього" 11 класу БЗШ №22 разом з класним керівником Нагорною Тетяною Вікторівною зібралися для того, щоб підняти настрій перед початком нового навчального року. Адже саме гарний настрій - запорука продуктивного і якісного початку навчання.  Цього року ми йдемо вчитися не лише у різні ЗВО, а й навіть їдемо у різні міста, але це не перешкода у XXI столітті. Ми завжди на зв'язку😜.