Перейти до основного вмісту

Соняшник

Зайти до Олени Анатоліївни 05.03.2018 забрати завдання "Соняшник":


Ковалевський Я.

Возна М.

Синчук В.

Василенко К.

Бобко М.

Ткачук І.

Бойко В.

Мамченко А.

Мельничук О.

Яновська Д.

Чорненький Д.

Верхоглядов С.

Мельник В.

Шевченко А.

Шевченко В.

Виконані завдання принести 6.03.18

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

😊Смайлик😊

Мабуть, ніхто не хоче чекати до 26 липня в очікуванні заповітного статусу «Рекомендовано (бюджет)». Для цього можна скористатися системою: https://abit-poisk.org.ua і подивитися навпроти якої заяви стоїть смайлик!  Трохи пояснення про смайлик: 1) Смайлик на Абіт-пошуку відображає на якій заяві абітурієнт має найбільшу вірогідність потрапити на бюджет. 2) Відсутність смайлика говорить про те, що абітурієнт не потрапляє в кількість бюджетних місць ні на одній заяві. 3) На кожного абітурієнта - 1 смайлик. 4) При наведенні курсора на смайлик, ви побачите дату та час, коли було розраховано вірогідність втрапляння на бюджет.  5) Точність визначення, за різними даними, коливається в межах від 90 до 99%.  Нехай у всіх засяє смайлик на омріяйнії заяві і через це сяє посмішка щастя!😊

Здаємо підручники!

Увага!  Варто підготувати підручники до повернення у бібліотеку. Зверніть увагу на такі речі: -кожен підручник має бути підписаним -зніміть обкладинки -зітріть (замалюйте, замаскуйте) всі написи на бічних гранях книжок -підклейте рвані місця -залийте клеєм серцевини -книжок має бути 17 (сімнадцять) Всі навчальні посібники необхідно принести у понеділок (06.05.2019). 

🔔До нового навчального року готові!🔔

Сьогодні учні вже "колишнього" 11 класу БЗШ №22 разом з класним керівником Нагорною Тетяною Вікторівною зібралися для того, щоб підняти настрій перед початком нового навчального року. Адже саме гарний настрій - запорука продуктивного і якісного початку навчання.  Цього року ми йдемо вчитися не лише у різні ЗВО, а й навіть їдемо у різні міста, але це не перешкода у XXI столітті. Ми завжди на зв'язку😜.