Перейти до основного вмісту

Батьківські збори

Увага! В середу (12 вересня) о 19:00 відбудуться батьківські збори. Явка обов'язкова

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

😊Смайлик😊

Мабуть, ніхто не хоче чекати до 26 липня в очікуванні заповітного статусу «Рекомендовано (бюджет)». Для цього можна скористатися системою: https://abit-poisk.org.ua і подивитися навпроти якої заяви стоїть смайлик!  Трохи пояснення про смайлик: 1) Смайлик на Абіт-пошуку відображає на якій заяві абітурієнт має найбільшу вірогідність потрапити на бюджет. 2) Відсутність смайлика говорить про те, що абітурієнт не потрапляє в кількість бюджетних місць ні на одній заяві. 3) На кожного абітурієнта - 1 смайлик. 4) При наведенні курсора на смайлик, ви побачите дату та час, коли було розраховано вірогідність втрапляння на бюджет.  5) Точність визначення, за різними даними, коливається в межах від 90 до 99%.  Нехай у всіх засяє смайлик на омріяйнії заяві і через це сяє посмішка щастя!😊

Здаємо підручники!

Увага!  Варто підготувати підручники до повернення у бібліотеку. Зверніть увагу на такі речі: -кожен підручник має бути підписаним -зніміть обкладинки -зітріть (замалюйте, замаскуйте) всі написи на бічних гранях книжок -підклейте рвані місця -залийте клеєм серцевини -книжок має бути 17 (сімнадцять) Всі навчальні посібники необхідно принести у понеділок (06.05.2019). 

🔔До нового навчального року готові!🔔

Сьогодні учні вже "колишнього" 11 класу БЗШ №22 разом з класним керівником Нагорною Тетяною Вікторівною зібралися для того, щоб підняти настрій перед початком нового навчального року. Адже саме гарний настрій - запорука продуктивного і якісного початку навчання.  Цього року ми йдемо вчитися не лише у різні ЗВО, а й навіть їдемо у різні міста, але це не перешкода у XXI столітті. Ми завжди на зв'язку😜.